Kaikki peltityöt Helsingistä muualle suomeen

Kysy lisää palveluistamme!

Kokenut peltisepänliike Erconn Pelti Oy toteuttaa kaikki peltityöt laadukkaasti alusta loppuun. Olemme kattotöihin erikoistunut peltisepänliike, jonka ammattitaito perustuu vuosikymmenien kokemukseen. Tutustu tarkemmin monipuolisiin peltitöihimme ja muihin palveluihimme. Helsinki–Espoo–Vantaa-alueen lisäksi palvelemme myös muualla Suomessa.

Yhteydenottokuvake

Pyydä tarjous kattotyöstä – tiimimme palvele koko Suomen alueella!

Ota yhteyttä
Kattoremontit, Erconn Pelti Oy

Kattoremontit

Rakennamme ja remontoimme kaikenlaiset katot, joten voit tilata meiltä sekä pelti-, tiili- että huopakatot. Toteutamme kattoremontteja esimerkiksi taloyhtiöille ja yksityisasiakkaille pitkällä kokemuksella. Ota yhteyttä ja kerro meille suunnitelmistasi sekä aikataulutoiveistasi! Kattoremontit hoidetaan joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan.

Kattoturva, Erconn Pelti Oy

Kattoturva

Saat kauttamme kattoturvatuotteet ja niiden asennukset nopeilla toimitusajoilla. Myymme muun muassa JanLa Oy:n ja Piskon laadukkaita kattoturvatuotteita, kuten kattosiltoja, lumiesteitä sekä seinä- ja kattotikkaita. Asennamme pääasiassa Piskon tuotteita, ja yrityksessämme toimii valtuutettu Pisko-kattoturvatuotteiden tarkastaja.

Sadevesijärjestelmät, Erconn Pelti Oy

Katon maalaus

Meiltä saat ammattitaitoisen katon maalauksen. Maalaamme pääsääntöisesti kerrostalokohteita. Uusi maalipinta nostaa katon käyttöikää ja kohottaa rakennuksen yleisilmettä merkittävästi.


Pyydä meidät kartoituskäynnille!

Lumenpudotus

Lumenpudotus

Teemme lumenpudotuksia pääkaupunkiseudulla nopeallakin aikataululla ja sovitulla tuntihinnalla. Ammattilaisiltamme saat lumenpudotukset haastaviinkiin kohteisiin.

 

Tilaa meiltä lumenpudotus!

Katon tiivistys

Katon tiivistys

Meiltä saat Enkopur-tiivistyksen viiden vuoden takuulla. Tiivistys on edullinen ja nopea tapa korjata vuotokohdat ja hoitaa katon tiivistys.

 

Pyydä meidät kartoituskäynnille!

Katot ja muut peltityöt mittatilaustyönä

Meillä pelti taipuu moneen eri tarpeeseen. Olipa kyse räystään tai piipun pellityksestä, me toteutamme työn kestävästi ja tyylikkäästi. Työstämme tarvittaessa räätälöidysti mittatilaustyönä rakennukseen tarvittavat peltiosat, jotta ne istuvat täydellisesti kohteeseensa. Asennamme peltituotteet huolellisesti paikoilleen niin, että ne kestävät käytössä vuodesta toiseen.

Toteutamme muun muassa:

  • Pelti- ja tiilikatot

  • Räystäspellitykset

  • Piippujen pellitykset

  • Julkisivupellitykset, mm. ikkunapellit, juuripellit, seinäprofiilit

  • Kattomaalaukset

  • Kattoturvatuotteet

  • Enkopur-tiivistykset

Kaipaatko jotain muuta pelti- tai kattotyötä? Soita meille ja kerro tarpeistasi. Palvelemme asiakkaitamme kattavasti ja laajennamme palvelutarjontaamme jatkuvasti.

Nopea palvelu kaikkialla pääkaupunkiseudulla

Erconn Pelti Oy tarjoaa monipuoliset katto- ja peltityöt ammattitaidolla ja joustavin aikatauluin. Reagoimme tilauksiin ja tarjouspyyntöihin nopeasti ja pyrimme hoitamaan työt 2–3 viikossa, hieman työn laajuudesta riippuen.

Mikäli suunnittelet peltikaton rakentamista tai uudistamista tai muuta peltityötä, soita meille ja pyydä tarjous! Palvelemme asiakkaitamme Helsinki–Espoo–Vantaa-alueella sekä muualla Suomessa.

Ota yhteyttä
Yhteydenottokuvake

Hoidamme ammattitaidolla kattotyöt laidasta laitaan. Tilaa meiltä tyylikäs ja turvallinen peltikatto!

Ota yhteyttä