Katon maalaus Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu UUSIMAA

Kysy lisää katon maalauksesta!

 

Katon maalaus Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla Suomessa sekä Uudellamaalla. Katon maalaus onnistuu meiltä kokeneella otteella kaikenlaisille katoille. Uusi maalipinta nostaa katon elinikää ja koko rakennuksen yleisilmettä merkittävästi. Pääsääntöisesti maalaamme kerrostalokohteita.

Pyydä meidät kartoituskäynnille ja tilaa katon maalaus Erconn Pelti Oy:n ammattilaisilta. Myönnämme työllemme kahden vuoden takuun!

 

Pyydä meidät kartoituskäynnille!

 

Näin kerrostalon katon maalaus toteutetaan:

  • Kartoituskäynti kohteessa, jotta pystymme arvioimaan kohteen koon, kaluston tarpeen ja maalauksen hinnan
  • Katon pesu ja mahdollinen ruostekäsittely/hionta haastavampiin kohtiin
  • Ruostuneet kohdat käsitellään ruosteenestomaalilla
  • Katon maalaus toteutetaan urakkaselostuksessa mainituilla maaleilla tai voimme suositella katolle sopivaa maalia
  • Maalaus toteutetaan maalinvalmistajan ohjeistusten mukaan
  • Loppusiivous katon maalauksen jälkeen

 

Miksi katon maalaus kannattaa?

Katon maalaus voi tuoda katolle jopa 10 vuotta lisää elinikää ja siirtää kallista kattoremonttia tuonnemmas. Uusi maalipinta suojaa kattoa ruostumiselta ja sitä kautta myös mahdollisilta vuotovaurioilta. Lisäksi uusi maalipinta nostaa koko rakennuksen yleisilmettä. Olemme toteuttaneet lukuisia kohteita eri puolilla pääkaupunkiseutua. Katon maalaus Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla ja muualla Suomessa toteutetaan toimestamme aina laadukkaalla lopputuloksella.

 

Milloin katon maalaus on ajankohtainen?

Katto kannattaa maalata heti, jos maalipinta hilseilee, sillä muuten pelti ruostuu ja voi aiheuttaa ikäviä ja kalliita vuotovaurioita. Jos huomaat maalipinnassa muutoksia tai vaurioita, kannattaa pyytää ammattilaiset kartoituskäynnille mahdollisimman pian. Maalauksen ansiosta katon elinikä pitenee merkittävästi ja suuremmat kattoremontit siirtyvät tuonnemmas.

 

 

Laadukas katon maalaus Espoon, Vantaan ja Helsingin seudulla ja muualla Uudellamaalla!

Kerrostalon katon maalaus Helsingin, Vantaan ja Espoon seudulla sekä muualla Suomessa ammattilaisten ottein laadukkaalla kalustolla. Meillä on käytössä tehokas pesuri (yli 200 baria) sekä nostimet ja valjasratkaisut haastavampiin kohteisiin. Käymme ensin paikan päällä kartoittamassa kohteen ja kaluston tarpeen.


Maalaamme noin 3000-5000 neliömetriä kattoja vuodessa. Valvoja seuraa työskentelyämme ja hyväksyy lopputuloksen, joten työmme laatu on varmasti erinomaista. Erconn Pelti Oy on toiminut jo yli 20 vuotta, joten voit luottaa työmme jälkeen. Tarjoamme katon maalaukselle kahden vuoden takuun.

 

Kattotiimimme palvelee joustavasti tarpeen mukaan!

 

 

Toimi ajoissa ja varaa katon maalaus tulevalle kesälle

Katon maalaus Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla Uudellamaalla on paras toteuttaa kesäkaudella eli yleensä huhti-toukokuusta syys-lokakuuhun hieman vuodesta ja sääolosuhteista riippuen. Koska sesonki on rajattu, kannattaa maalaus varata jo hyvissä ajoin. Ota siis meihin yhteyttä ja tiedustele lisää katon maalauksesta Helsingissä sekä muualla Suomesssa! Meiltä myös katon enkopur-tiivistys ja muut kattotyöt.

 

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Yhteydenottokuvake

Me tiedämme, miten katon maalaus Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla Uudellamaalla hoidetaan laadukkaasti!

Ota yhteyttä