Katon maalaus Uudenmaan alueella

Kysy lisää palveluistamme!

 

Katon maalaus kokeneella otteella kaikenlaisille katoille Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Uusi maalipinta nostaa katon elinikää ja koko rakennuksen yleisilmettä merkittävästi. Pääsääntöisesti maalaamme kerrostalokohteita.

Pyydä meidät kartoituskäynnille ja tilaa katon maalaus Erconn Pelti Oy:n ammattilaisilta. Myönnämme työllemme kahden vuoden takuun!

 

Pyydä meidät kartoituskäynnille!

 

Näin kerrostalon katon maalaus toteutetaan:

  • Kartoituskäynti kohteessa, jotta pystymme arvioimaan kohteen koon, kaluston tarpeen ja maalauksen hinnan
  • Katon pesu ja mahdollinen ruostekäsittely/hionta haastavampiin kohtiin
  • Ruostuneet kohdat käsitellään ruosteenestomaalilla
  • Katon maalaus toteutetaan urakkaselostuksessa mainituilla maaleilla tai voimme suositella katolle sopivaa maalia
  • Maalaus toteutetaan maalinvalmistajan ohjeistusten mukaan
  • Loppusiivous katon maalauksen jälkeen

 

Miksi katto kannattaa maalata?

Katon maalaus voi tuoda katolle jopa 10 vuotta lisää elinikää ja siirtää kallista kattoremonttia tuonnemmas. Uusi maalipinta suojaa kattoa ruostumiselta ja sitä kautta myös mahdollisilta vuotovaurioilta. Lisäksi uusi maalipinta nostaa koko rakennuksen yleisilmettä. Olemme toteuttaneet lukuisia kohteita eri puolilla pääkaupunkiseutua. Katon maalaus Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla toteutetaan toimestamme aina laadukkaalla lopputuloksella.

 

Milloin katon maalaus on ajankohtainen?

Katto kannattaa maalata heti, jos maalipinta hilseilee, sillä muuten pelti ruostuu ja voi aiheuttaa ikäviä ja kalliita vuotovaurioita. Jos huomaat maalipinnassa muutoksia tai vaurioita, kannattaa pyytää ammattilaiset kartoituskäynnille mahdollisimman pian. Maalauksen ansiosta katon elinikä pitenee merkittävästi ja suuremmat kattoremontit siirtyvät tuonnemmas.

 

 

Laadukas katon maalaus Espoon, Vantaan ja Helsingin seudulla

Kerrostalon katon maalaus toteutetaan ammattilaiskalustolla Helsingin, Vantaan ja Espoon seudulla sekä muualla Uudenmaan alueella. Meillä on käytössämme tehokas pesuri (yli 200 baria) sekä nostimet ja valjasratkaisut haastavampiin kohteisiin. Käymme ensin paikan päällä kartoittamassa kohteen ja kaluston tarpeen.


Maalaamme noin 3000-5000 neliömetriä kattoja vuodessa. Valvoja seuraa työskentelyämme ja hyväksyy lopputuloksen, joten työmme laatu on varmasti erinomaista. Erconn Pelti Oy on toiminut jo yli 20 vuotta, joten voit luottaa työmme jälkeen. Tarjoamme katon maalaukselle kahden vuoden takuun.

 

 

Toimi ajoissa ja varaa katon maalaus tulevalle kesälle

Katon maalaus toteutetaan kesäkaudella eli yleensä huhti-toukokuusta syys-lokakuuhun hieman vuodesta ja sääolosuhteista riippuen. Koska sesonki on rajattu, kannattaa maalaus varata jo hyvissä ajoin. Ota siis meihin yhteyttä ja tiedustele lisää katon maalauksesta Helsingissä sekä muualla Uudenmaan alueella! Meiltä myös katon enkopur-tiivistys ja muut kattotyöt.

 

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Yhteydenottokuvake

Kysy lisää monipuolisista palveluistamme, palvelemme Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla!

Ota yhteyttä