Lumenpudotus Helsingissä, Vantaalla ja espoossa

Kysy lisää lumenpudotuksesta!

Lumenpudotus Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla nopealla aikataululla sekä pitävällä tuntiveloituksella. Käytössämme on laadukas kalusto sekä tarvittaessa myös teollisuuskiipeilysertifikaatin suorittaneita kiipeilijöitä, joten pääsemme tekemään lumenpudotuksia myös haastavampiin kohteisiin.

 

Ota yhteyttä, mikäli tarvitset lumenpudotukseen kokeneen ammattilaisen, jolle turvallisuus on ykkösprioriteetti. Tulemme paikalle jopa saman päivän aikana!

 

Tilaa lumenpudotus!

 

 

Lumenpudotus Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla ammattilaiselta

Toteutamme kerrostalojen lumenpudotuksia pääkaupunkiseudun alueella, pääosin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Kattoalan ammattilaisina tiedämme, kuinka kattoja kannattaa lumenpudotuksen yhteydessä käsitellä, jotta vaurioita ei pääse syntymään. Mikäli käytämme kohteissa alihankkijoita, kuten teollisuuskiipeilijöitä, perehdytämme heidät lumenpudotukseen sekä jokaiseen kohteeseen.

 

Teemme lumenpudotusta kerrostalokohteiden lisäksi myös muissa paikoissa, joissa lumesta tai jäästä voi aiheutua vaaraa liikenteelle tai ohikulkijoille. Jääpuikot ja lumikasat voivat olla vaarallisia roikkuessaan esimerkiksi valomainoksessa tai sillan reunalla. Hoidamme lumen ja jään pois turvallisesti ja asiallisesti haastavimmissakin kohteissa. Meiltä lumenpudotus onnistuu ammattitaidolla ja turvallisesti.

 

Laadukkaat palvelut ja välineet lumien pudotukseen

Meillä on käytössämme tarvittaessa nosturi ja turvavälineet, joten lumenpudotus tapahtuu aina turvallisesti, tehokkaasti ja nopeasti - sekä tietenkin kattoa vahingoittamatta. Olemme tehneet myös pitkään yhteistyötä sertifioitujen teollisuuskiipeilijöiden kanssa, sillä moniin lumenpudotuskohteisiin ei pääse nosturilla. Näin pystymme suorittamaan lumenpudotuksen myös haastavammista kohteista Helsingin, Vantaan, Espoon sekä muun pääkaupunkiseudun alueella nopealla aikataululla.

 

Näin tilaat lumenpudotuksen

  • Ota yhteyttä lumenpudotuksesta sähköpostilla tai soittamalla
  • Mikäli tarve on akuutti, kannattaa soittaa mahdollisimman nopeasti (esim. aikaisin aamulla)
  • Pyrimme hoitamaan lumenpudotuksen saman päivän aikana, jotta vaaraa ei pääse aiheutumaan
  • Lumenpudotus tehdään nosturin tai sertifioitujen kiipeilijöiden avulla
  • Ympäristö puhdistetaan, jotta kadulla liikkuminen on lumenpudotuksen jälkeen turvallista

 

Lumenpudotus tehdään aina turvallisesti

 

Ota yhteyttä lumenpudotuksen konkariin

Turvallisuus on meille ykkösprioriteetti. Haluamme varmistaa, että työntekijöillämme on turvalliset työskentelyolosuhteet eikä lumenpudotuksesta aiheudu vaaraa kiinteistölle tai lähistöllä kulkeville ihmisille. Olemme kokenut kattourakoitsija, joten kanssamme työskentely on ammattimaista, joustavaa ja nopeaa.

 

Toimimme tiiviissä yhteistyössä myös pääkaupunkiseudulla toimivien huoltoyhtiöiden kanssa, sillä kauttamme saa lumenpudotuksen lisäksi myös muut kattopalvelut. Mikäli etsit pidempiaikaista yhteistyökumppania lumenpudotukseen Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa, ota yhteyttä meihin!

 

 

Ota yhteyttä!
Yhteydenottokuvake

Kysy lisää laadukkaasta lumenpudotuksesta Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla!

Ota yhteyttä