Kattoturva ja kattoturvatuotteet avaimet käteen -palveluna

Kysy lisää palveluistamme!

Kiinteistön haltijan tehtäviin kuuluu huolehtia siitä, että kattoturva ja kattoturvatuotteet ovat kunnossa. Erconn Pelti toteuttaa erilaiset ratkaisut avaimet käteen -palveluna. Kun kattoturva on kunnossa, onnistuvat tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet vaivattomasti! Palvelemme asiakkaitamme Helsinki–Espoo–Vantaa-alueella sekä muualla Suomessa.

Huolehdi katon turvallisuudesta luotettavan yhteistyökumppanin avulla! Laadukkaiden ja huolella asennettujen kattoturvatuotteiden avulla kannat vastuun katolla liikkuvien henkilöiden turvallisuudesta. Kun katto on oikeaoppisesti turvattu, on tarvittavien toimenpiteiden suorittaminen myös vaivattomampaa.

Me toimitamme ja asennamme katollesi kaikki tarvittavat kattoturvatuotteet, kuten kattosillat, putoamissuojat, lumiesteet, seinätikkaa- ja kattotikkaat, hätäpoistumistiet ja muut tarvittavat varusteet. Palvelemme asiakkaitamme kokemuksella Helsingin, Espoon ja Vantaan seuduilla sekä muualla Suomessa.

Saat kauttamme korkeatasoiset kattoturvatuotteet sekä niiden asennukset nopeilla toimitusajoilla. Myymme muun muassa JanLa Oy:n ja Piskon laadukkaita kattoturvatuotteita. Koska asennamme pääasiassa Piskon tuotteita, työskentelee yrityksessämme myös valtuutettu Pisko-kattoturvatuotteiden tarkastaja.

 

Kysy lisää palveluistamme!


Kattoturva ja kattoturvatuotteet helpottavat katolla liikkuvien töitä

Milloin kattosi turvavarusteet ja -laitteet on viimeksi tarkistettu? Katolla on vuoden mittaan lukuisia vierailijoita, kuten nuohooja tai antenniasentaja. Kiinteistön haltijan keskeisiin tehtäviin kuuluu huolehtia siitä, että katolle nousevien henkilöiden turvallisuus on aina taattu. Asianmukainen kattoturvan takaaminen myös helpottaa kaikkien katolla liikkuvien työtä.


Turvallisten työolosuhteiden takaaminen

Turvalliset työolot luovat pohjan asianmukaisesti hoidetuille kattotöille. Kaikki lähtee liikkeelle siitä, että katolla liikkuville työntekijöille taataan turvalliset työolosuhteet.


Lain asettamat määräykset

Turvallisuuden takaamiseen määrää myös laki. Kiinteistön haltijaa velvoittavat lukuisat määräykset siitä, millaiset ovat kattoturvan minimivaatimukset.


Huoltotoimenpiteiden vaivattomuus

On myös tärkeää, että rutiininomaiset työt päästään hoitamaan katolla mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Huolella valitut ja asennetut kattoturvatuotteet tekevät esimerkiksi katon huolto- ja ylläpitotoimenpiteistä huomattavasti helpompia. Katon käyttöikä pitenee, kun tarkastus- ja huoltotoimenpiteet onnistuvat helposti!


 

Keitä me olemme?

Erconn Pelti Oy on helsinkiläinen kattoalan ammattilainen, joka toteuttaa erilaiset kattotyöt, kuten peltikattojen rakennustyöt sekä tarvittavat kattoturvatuotteet ja niiden asennukset. Tarjoamme vahvaa peltialan osaamista neljän kokeneen ammattilaistekijämme voimin!

 

Kauttamme saat tarvittavat katto- ja peltityöt kätevästi yhdeltä toimijalta täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Palvelemme taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisasiakkaita niin Helsingin, Espoon ja Vantaan seudulla kuin muualla Suomessa. 

Pyydä tarjous kattotöistä!

 

Kysy lisää palveluistamme!
Yhteydenottokuvake

Erconn Pelti Oy Helsingistä on kattoturvan asiantuntija. Myymme ja asennamme kattoturvatuotteet nopeilla toimitusajoilla – kysy lisää!

Ota yhteyttä