Taloyhtiön kattoremontti kauttamme kokonaisvastuu-urakkana koko Suomen alueelle

Kysy lisää palveluistamme!

Taloyhtiön kattoremontti tulee suunnitella ja toteuttaa huolella luotettavan yhteistyökumppanin kanssa. Erconn Pelti hoitaa kerrostalon tai rivitalon kattoremontin joustavasti ja kustannustehokkaasti avaimet käteen -palveluna. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin, Espoon ja Vantaan seudulla sekä tarvittaessa myös muualla Suomessa.

 

Pyydä meidät kartoituskäynnille!

 

Taloyhtiön kattoremontti alan ammattilaiselta

Taloyhtiön kattoremontti on yleensä yksi taloyhtiön suurimmista remonttiurakoista, joten sen tekijäksi kannattaa valita kokenut yhteistyökumppani. Erconn Pelti hoitaa kerrostalojen ja rivitalojen kattourakat vahvalla ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti, sinun aikatauluasi kunnioittaen. Yli 20-vuotisen kokemuksemme ansiosta tiedämme, että hyväkuntoinen ja toimiva katto on tärkeä osa rakennuksen julkisivua ja asuinmukavuutta.

 

Kerrostalon tai rivitalon kattoremontti

Toteutamme rivitalojen ja pienempien kerrostalojen (katto alle 1000 m2) kattoremontit yli 20 vuoden kokemuksella. Olemme remontoineet myös suurempia kohteita aliurakoitsijana. 


Meiltä saat kokonaisvaltaiset pelti- ja tiilikattojen remontit materiaalien toimittamisesta loppusiivoukseen asti. Toteutamme remontteja ympäri vuoden. Kesäkaudella remontin toteuttaminen voi olla edullisempaa, sillä sääsuojausta ei välttämättä tarvita. 


Pidämme erityistä huolta työntekijöiden ja ympäristön turvallisuudesta remontin ajan. Käymme aina paikan päällä kartoittamassa kaluston, telineiden ja turvaratkaisuiden tarpeen ennen projektin aloittamista.

 

Kuinka projekti etenee?

 

  • Taloyhtiön hallitus tekee päätöksen kattoremontista
  • Meille toimitetaan työseloste ja pyydetään urakkatarjous
  • Käymme kohteessa paikan päällä ja laskemme tarjouksen
  • Tuomme paikalle telineet, materiaalit, sääsuojat ja kaluston
  • Puramme vanhan katon
  • Toteutamme kerrostalon tai rivitalon kattoremontin työselostetta noudattaen, yhdessä ulkopuolisen valvojan kanssa
  • Lopputarkastus ja -siivous

 

Laadukas katto on Suomen olosuhteissa tärkeä

Suomen haastavissa sääolosuhteissa ja vaihtelevien vuodenaikojen vuoksi myös vesikaton merkitys korostuu. Vesikaton tehtäviin kuuluvat rakennuksen suojaaminen muun muassa sateelta, auringonpaahteelta, tuulelta ja muilta haasteilta.

 

Peltikaton tekninen käyttöikä on yleensä noin 30-50 vuotta, minkä jälkeen taloyhtiön kattoremontti on väistämättä edessä. Huomioithan, että yleiset arviot katon käyttöiästä eivät korvaa ammattilaisen antamaa arviota sille, milloin kerrostalon tai rivitalon kattoremontti tulee toteuttaa, sillä katon käyttöikään vaikuttaa moni tekijä. Katon säännöllisellä huollolla ja tarkastuksilla remonttiväliä voidaan pidentää ja turhia korjaustarpeita estää.

 

Taloyhtiön kattoremontti myös kokonaisvastuu-urakkana

Suomessa kattoremontin toteutuksesta päätetään käytännössä taloyhtiön hallituksen kokouksessa. Taloyhtiön hallitus on valtuutettu kattoremontin suunnitteluun, rahoitukseen ja toteutukseen liittyviin käytännön asioihin. Hallitus voi tilata kerrostalon tai rivitalon kattoremontin niin kutsuttuna kokonaisurakkana, jolloin urakoitsijat antavat hallitukselle tarjoukset ennakkoon tehdyn suunnitelman mukaisesti.

 

Toinen ratkaisu on yhteistoimintaurakka, jossa taloyhtiö jättää kilpailutuksen, suunnittelun ja toteutuksen kokonaan ulkopuoliselle taholle. Me Erconn Pellillä toteutamme mielellämme taloyhtiön kattoremontin myös kokonaisvastuu-urakkana! Palvelemme Helsingin, Espoon ja Vantaan seudulla sekä muualla Suomessa.
 

Lue lisää kattoremontin suunnitteluprosessista.

 

Toteutamme kattoremontit Helsinki–Espoo–Vantaa-alueella sekä muualla Suomessa – pyydä tarjous!

Huolella toteutettu vesikatto sekä muut taloyhtiön kattoremonttiin liittyvät pohjatyöt tuovat turvaa pitkäksi aikaa!

 

Valitse rivitalon tai kerrostalon kattoremontille luotettava tekijä, joka hoitaa projektin kokonaisurakkana viimeistä yksityiskohtaa myöten! Me Erconn Pellilä hoidamme kattoremontit kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa, mutta emme koskaan tingi laadusta. Meillä on kattoremonteista pitkä kokemus ja osaavat ammattilaisemme hoitavat hommat hyvillä mielin. Palvelemme taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisasiakkaita Helsingin, Espoon ja Vantaan seudulla ja muualla Suomessa.

 

Haluatko kuulla lisää kattoremonteista?

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Yhteydenottokuvake

Tarkkuutta ja taitoa vaativissa kattoremonteissa pitkä kokemus on erinomaisen laadun tae. Kysy lisää monipuolisista palveluistamme!

Ota yhteyttä